Szívvel-lélekkel

 

Szívvel, lélekkel – 2020-as ÉFOÉSZ farsangi bál

Már-már hagyománynak tekinthető farsangi dizsiben tudtunk segédkezni. Ilyenkor farsangi jelmezverseny, kisebb előadások előzik meg a bált, mely programok minden esetben fantasztikus hangulatban telnek.

ÉFOÉSZ: Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége

 


Szívvel, lélekkel – ÉFOÉSZ farsangi bál

Fergeteges farsangi bálban segítettünk, mert -szakmánktól eltérően- ismét mi szolgáltathattuk a legjobb slágereket az ÉFOÉSZ rendezvényén! Megtisztelő, hogy ott lehettünk!

ÉFOÉSZ: Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=f_l7x9WLOts[/embedyt]


Szívvel, lélekkel – Berill karácsonyi nyereményjáték sorsolás és nyílt nap

Az Agria Parkban felállított mintakonyhánk nyereménykártyáinak nyilvános sorsolása, melyet gyerekprogrammal egészítettünk ki, ahol a gyerekek madáretetőt készíthettek sajátkezűleg a műhelyünkben.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=B7NYD_wDUv4[/embedyt]

Szívvel, lélekkel – Karácsonyi ajándék

  Berill Bútorműhely – Facebook

A Berill karácsonyi ajándéka 28 megkopott iskolai pad felújítása volt, melyet az Egri Kemény Ferenc Általános Iskola 5.b osztálya számára ajánlottunk fel. Használják egészséggel!


Szívvel, lélekkel – Üzemlátogatás kicsit másképp

  Berill Bútorműhely – Facebook

Miért nem unatkoznak a diákok az üzemlátogatásunkon? Mert a Berillnél máshogyan működik ez is. Elmondjuk, hogy mire vigyázzanak, felveszik a védőfelszereléseket, és indulás az üzembe! A kollégáink felügyelete mellett saját maguk is “dolgoznak” a gépeken, és a művüket haza is vihetik. Ennyi a titok. Ha megnézed a fotókat, a boldog arcokat, látszik is, hogy érdemes volt nálunk eltölteni azt a két órát. Köszönjük, hogy nálunk jártak a maklári iskolások, itt bekukkanthattak egy korszerű kisüzem mindennapjaiba. Üzemlátogatás – kicsit másképp!